The Best Of The EMI Years (CD)

Manfred Mann

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Doo Wah Diddy Diddy
  2. Cock A Hoop
  3. Got My Mojo Working
  4. Sticks And Stones
  5. 54321
  6. Why Should We Not
  7. I´m Your Kingpin
  8. Without You
  9. I Put A Spell On You
  10. Hubble Bubble Toil And Trouble
  11. Dashing Away With A Smoothing Iron
  12. Sha La La (Make Me Happy)
  13. Hi Lili Hi Lo
  14. I Can´t Believe What You Say
  15. One In The Middle
  16. Watermelon Man
  17. With God On Our Side
  18. Come Tomorrow
  19. I Think It´s Gonna Work Out Fine
  20. She
  21. Oh Not My Baby
  22. My Little Red Book
  23. Come Home Baby
  24. Pretty Flamingo
  25. If You Gotta Go Go Now
  26. Tired Of Trying Bored With Lying Scared Of Dying
  27. There´s No Loving Without Your Loving
  28. You Gave Me Somebody To Love
  29. Do Wah Diddy Diddy (1)



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 29
Artist Manfred Mann Label EMI Records
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0077778949022