The Best Of The Shelter Records Years (CD)

Freddie King

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Going Down
  2. Five Long Years
  3. Palace Of The King
  4. Same Old Blues
  5. Walking By Myself
  6. Living On The Highway
  7. I'd Rather Be Blind
  8. Reconsider Baby
  9. Big Legged Woman
  10. Lowdown In Lodi
  11. Me And My Guitar
  12. Woman Across The River
  13. Help Me Through The Day
  14. Boogie Man
  15. I'm Ready
  16. Please Send Me Someone To Love
  17. Ain't No Big Deal On You
  18. Guitar Boogie


Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 18
Artist Freddie King Label The Right Stuff
Leverandør Import Bestillingsnummer TRSF27245.2