The Best Of The Sir Douglas Quintet (CD)

Sir Douglas Quintet

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. She's About A Mover
  2. Beginning Of The End
  3. Tracker, The
  4. You're Out Walking The Streets Tonight (version 1)
  5. In The Pines
  6. In The Jailhouse Now #2
  7. Quarter To Three
  8. One Way Out (It's A Man Down There)
  9. Rains Came, The
  10. Please Just Say So
  11. We'll Take Our Last Walk Tonight
  12. You're Out Walking The Streets Tonight (version 2)
  13. Sugar Bee
  14. Blue Norther
  15. Story Of John Hardy, The
  16. In Time
  17. Bacon Fat
  18. She's Gotta Be Boss
  19. Love Don't Treat Me Fair
  20. She Digs My Love - Sir Douglas
  21. When I Sing The Blues - Sir Douglas


Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Sir Douglas Quintet
Label Import Bestillingsnummer BRCD123