The Best Of The Song Books:The Ballads (CD)

Ella Fitzgerald

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Oh, Lady Be Good!
  2. I'm Old Fashioned
  3. Laura
  4. Day-Dream
  5. Easy To Love
  6. It Was Written In The Stars
  7. How Long Has This Been Going On?
  8. Let's Begin
  9. Now It Can Be Told
  10. There's A Small Hotel
  11. Do Nothing Till You Hear From Me
  12. I'll Wind (You're Blowin' Me No Good)
  13. You're Laughing At Me
  14. Ship Without A Sail, A
  15. Trav'lin' Light
  16. This Time The Dream's On Me


Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 16
Artist Ella Fitzgerald Label Verve
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5218672