The Best Of The Sugar Hill Years - Americana Master Series (CD)

Ricky Skaggs

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Daniel Prayed
  2. I'll Stay Around
  3. Bury Me Beneath The Weeping Willow
  4. Little Cabin Home On The Hill
  5. Drifting Too Far From The Shore
  6. Little Community Church
  7. I'm Not Broke But I'm Badly Bent
  8. Head Over Heels In Love With You
  9. Old Crossroads
  10. No Mother Or Dad
  11. If I Needed You
  12. Where The Soul Of A Man Never Dies
  13. I Know What It Means To Be Lonesome


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Ricky Skaggs
Label Sugar Hill Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SUGCD4045