The Best Of The Sugar Hill Years (CD)

Doyle Lawson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. He Put a Rainbow in the Clouds for Me
  2. On the Sea of Life
  3. Calm the Storm
  4. Gone Away
  5. When the Sun of My Life Goes Down
  6. When Life Is Over
  7. A Vision of Jesus
  8. Climbing Up the Mountain
  9. Paradise Is Waiting
  10. Let Us Travel On
  11. The Little Mountain Church House
  12. Move to the Top of the Mountain
  13. There's a Light Guiding Me
  14. I Have Found the Way
  15. Peace Like a River
  16. Up Above the World So High
  17. I'll Keep on Sailing
  18. My Heavenly Home


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Doyle Lawson
Label Sugar Hill Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SUGCD4027