The Best Of The Sugar Hill Years (CD)

Lonesome River Band

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Highway Paved with Pain
  2. Old Country Town
  3. Solid Rock
  4. Who Needs You
  5. When You Go Out Walking
  6. Flat Broke and Lonesome
  7. Carolyn the Teenage Queen
  8. Katy Daley
  9. Sweet Sally Brown
  10. Perfume, Powder and Lead
  11. Baby Come Home
  12. Am I a Fool
  13. Are You Ashamed to Call Me Darlin'
  14. Mary Ann
  15. Harvest Time
  16. Swing That Hammer


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Lonesome River Band
Label Sugar Hill Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SUGCD4033