The Best Of The Vanguard Years (CD)

Joan Baez

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. It's All Over Now Baby Blue
  2. Night They Drove Old Dixie Down
  3. Farewell Angelina
  4. Dangling Conversation
  5. Help Me Make It Through The Night
  6. Pack Up Your Sorrows
  7. We Shall Overcome
  8. Heaven Help Us All
  9. Let It Be
  10. There But For Fortune
  11. Love Is Just A Four Letter Word
  12. I Pity The Poor Immigrant
  13. Blessed Are
  14. Brand New Tennessee Waltz


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Joan Baez
Label Vanguard Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer VMD74000