The Best Of The Wand Years (CD)

Maxine Brown

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Anything For A Laugh
  2. Baby Cakes
  3. Gotta Find A Way
  4. I Want A Guarantee
  5. It's Gonna Be Alright
  6. It's Torture
  7. Let Me Give You My Lovin
  8. Little Girl Lost
  9. Losing My Touch
  10. Love That Man
  11. Misty Morning Eyes
  12. Oh Lord What Are You Doing To Me
  13. Oh No Not My Baby
  14. One In A Million
  15. One Step At A Time
  16. Put Yourself In My Place
  17. Since I Found You
  18. Secret Of Livin
  19. Wonder What My Baby's Doing Tonight
  20. Yesterday's Kisses
  21. You're In Love
  22. Am I Falling In Love
  23. If I Had Known
  24. Everybody Needs Love
  25. Why Did I Chose You
  26. She's Got Everything
  27. Whatever Happened To Our Love
  28. That's All I Want From You


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 28 Artist Maxine Brown
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDKEND312


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende