The Best Of Tracy Nelson & Mother Earth (CD)

Tracy Nelson / Mother Earth

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Down So Low
  2. Cry On
  3. Goodnight Nelda Grebe, The Telephone Company Has Cut Us Off
  4. Mother Earth
  5. Won´t Be Long
  6. Need Your Love So Bad
  7. Soul Of A Man, The
  8. Satisfied
  9. Ruler Of My Heart
  10. Temptation Took Control Of Me And I Fell
  11. Soul Of Sadness
  12. Tonight, The Sky´s About To Cry
  13. I´ll Be Long Gone
  14. Seven Bridges Road
  15. Tennessee Blues
  16. Thinking Of You
  17. I Don´t Do That Kind Of Thing Anymore



Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Tracy Nelson, Tracy Nelson / Mother Earth
Label Import Bestillingsnummer RPRW46232.2