Inngår i kampanje

The Best Of (CD)

Billie Holiday

81,75 8175 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. All of Me
  2. You Go To My Head
  3. Until the Real Thing Comes Along
  4. My Man
  5. The Very Thought of You
  6. Easy Living
  7. They Can't Take That Away From Me
  8. I've Got My Love To Keep Me Warm
  9. Them There Eyes
  10. Night and Day
  11. The Man I Love
  12. Me Myself and I
  13. The Way You Look Tonight
  14. If You Were Mine
  15. I Can't Believe That You're In Love With Me
  16. Georgia On My Mind
  17. Jeepers Creepers
  18. Let's Call the Whole Thing Off
  19. Falling In Love Again
  20. Easy To Love
  21. I'm a Fool To Want You
  22. A Sailboat In the Moonlight
  23. Summertime
  24. When You're Smiling (The Whole World Smiles With You)
  25. Let's Do It


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Billie Holiday
Label Camden Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0886979086524