The Best Of (CD)

Tracy Ullman

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Breakaway
  2. They Don't Know
  3. I Know What Boy's Like
  4. Bad Motorcycle
  5. My Guy
  6. Sunglasses
  7. Life Is A Rock (But The Radio Rolled Me)
  8. Move Over Darling
  9. I'm Always Touched By Your Presence Dear
  10. Give Him A Great Big Kiss
  11. Shattered
  12. You Caught Me Out
  13. Helpless
  14. Candy
  15. Terry
  16. Falling In And Out Of Love
  17. I Don't Want Our Loving To Die
  18. If I Had You
  19. You Broke My Heart In 17 Places
  20. Thinking Of Running Away
  21. B Side


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Tracy Ullman
Label Metro/Union Square Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer METRCD078


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende