The Best Of (CD)

William Bell

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Forgot To Be Your Lover
  2. Private Number
  3. Born Under A Bad Sign
  4. My Kind Of Girl
  5. Lonely Soldier
  6. Save Us
  7. Penny For Your Thoughts
  8. My Baby Specializes
  9. My Whole World Is Falling Down
  10. All For The Love Of A Woman
  11. Till My Back Ain't Got No Bone
  12. I'll Be Home
  13. Smile Can't Hide (A Broken Heart)
  14. Gettin' What You Want (Losin' What You Got)



Utgitt 1988 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 14 Artist William Bell
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer STX8541.2