The Best Of (CD)

Jess Roden

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Ballad Of Big Sally
  2. Blowin
  3. You Can Leave Your Hat On
  4. Stonechaser
  5. Reason To Change
  6. Woman Across The Water
  7. In A Circle
  8. Trouble In The Mind
  9. Me And Crystal Eye
  10. In Me Tonight
  11. Can't Get Next To You
  12. What The Hell
  13. I'm On A Winner With You
  14. Deeper In Love
  15. Lonely Avenue
  16. If You Change Your Mind
  17. Jump Mama
  18. All Night Long


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Jess Roden
Label Cherry Red Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDLEM126