The Best Of (3CD)

Kenny Rogers

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Lady
  2. Desperado
  3. Lay Down Beside Me
  4. Puttin' In Overtime At Home
  5. Son Of Hickory Holler's Tramp
  6. Just The Way You Are
  7. Gideon Tanner
  8. No Good Texas Rounder
  9. We've Got Tonight
  10. Sayin' Goodbye
  11. Somebody Help Me
  12. Together Again
  13. Laura (What's He Got That I Ain't Got)
  14. Scarlet Fever
  15. Love Song
  16. Love Is What We Make It
  17. What Are We Doin' In Love
  18. I Wish That I Could Hurt That Way Again
Disk 2
  1. Coward Of The County
  2. Daytime Friends
  3. Blaze Of Glory
  4. San Francisco Mabel Joy
  5. Green Green Grass Of Home
  6. Sleep Tight Goodnight Man
  7. Let's Take The Long Way Around The World
  8. Tennessee Bottle
  9. All I Ever Need Is You
  10. Love Will Turn You Around
  11. Making Music For Money
  12. Don't Fall In Love With A Dreamer
  13. All My Life
  14. Share Your Love With Me
  15. Midnight Flyer
  16. Twentieth Century Fool
  17. Anyone Who Isn't Me Tonight
  18. Every Time Two Fools Collide
Disk 3
  1. Lucille
  2. She Believes In Me
  3. Gambler
  4. Goodbye Marie
  5. I Don't Need You
  6. Love Lifted Me
  7. Love Or Something Like It
  8. These Chains
  9. You've Lost That Lovin' Feelin'
  10. King Of Oak Street
  11. Hoodooin' Of Miss Fannie Deberry
  12. You Were A Good Friend
  13. Today I Started Loving You Again
  14. Love The World Away
  15. Mother Country Music
  16. Sweet Music Man
  17. Through The Years
  18. You Decorated My Life
Utgitt 2009 Format 3CD
Sjanger Country Antall disker 3
Antall spor 54 Artist Kenny Rogers
Bestillingsnummer 509992679452