The Big Sound Of Lil' Ed & The Blues Imperials (CD)

Lil' Ed & The Blues Imperials

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Giving Up On Your Love
  2. Raining In Paris
  3. Poor Man’s Song
  4. Shy Voice
  5. Black Diamond Love
  6. Whiskey Flavored Tears
  7. I’ll Cry Tomorrow
  8. Is It You?
  9. I’m Done
  10. Deep In My Soul
  11. I Want It All
  12. I Like My Hot Sauce Cold
  13. Troubled World
  14. Green Light Groove


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Lil' Ed & The Blues Imperials
Label Alligator Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer ALCD4972