The Billie Holiday Collection Vol. 1 (CD)

Billie Holiday

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Wished On The Moon
  2. What A Little Moonlight Can Do
  3. Miss Brown To You
  4. If You Were Mine
  5. These ´N´ That ´N´ Those
  6. You Let Me Down
  7. Life Begins When You´re In Love
  8. It´s Like Reaching For The Moon
  9. These Foolish Things
  10. I Cried For You
  11. Did I Remember?
  12. Summertime
  13. Billie´s Blues
  14. Fine Romance, A
  15. One, Two, Button Your Shoe
  16. Easy To Love
  17. Way You Look Tonight, The
  18. Pennies From Heaven



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Billie Holiday
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY87067.2