The Billy May Sessions (2CD)

Nat King Cole

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Walkin´ My Baby Back Home
  2. What Does It Take
  3. Walkin´
  4. I´m Hurtin´
  5. Angel Eyes
  6. Lover Come Back To Me
  7. Can´t I?
  8. Papa Loves Mambo
  9. Teach Me Tonight
  10. Blue Moon - (previously unreleased)
  11. With You On My Mind
  12. Don´t Try - (previously unreleased)
  13. Send For Me
  14. Let´s Make More Love - (previously unreleased)
  15. Don´t Get Around Much Anymore
  16. Song Is Ended, The
  17. You´ll Never Know - (previously unreleased)
  18. Just For The Fun Of It - (alternate take)
  19. Who´s Sorry Now
  20. These Foolish Things
  21. Once In A While
Disk 2
  1. Just One Of Those Things
  2. I Should Care
  3. Party´s Over, The
  4. Just For The Fun Of It
  5. Cottage For Sale, A
  6. I Understand
  7. When Your Lover Has Gone
  8. Ebony Rhapsody
  9. Day In, Day Out
  10. Too Little, Too Late
  11. When My Sugar Walks Down The Street
  12. Cold, Cold Heart
  13. Let´s Face The Music And Dance
  14. Something Makes Me Want To Dance
  15. I´m Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter
  16. Rules Of The Road
  17. Warm And Willing
  18. Bidin´ My Time
  19. Moon Love



Utgitt 1961 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall spor 40
Artist Nat King Cole Label Capitol
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 777 7895452