The Black Ghosts (CD)

The Black Ghosts

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Some Way Through This
  2. Anyway You Choose To Give It
  3. It's Your Touch
  4. Repetition Kills You
  5. Until It Comes Again
  6. I Want Nothing
  7. Full Moon
  8. I Don't Know
  9. Something New
  10. Don't Cry
  11. Face



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The Black Ghosts
Label Universal Republic Leverandør Import
Bestillingsnummer RPBLB001254902.2