The Black Light Bacchanalia - Deluxe Edition (2CD)

Virgin Steele

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. By The Hammer Of Zeus (And The Wrecking Ball Of Thor)
  2. Pagan Heart
  3. The Bread Of Wickedness
  4. In A Dream Of Fire
  5. Nepenthe (I Live Tomorrow)
  6. The Orpheus Taboo
  7. To Crown Them With Halos Parts 1 & 2
  8. The Black Light Bacchanalia (The Age That Is To Come)
  9. The Torture’s Of The Damned
  10. Necropolis (He Answers Them With Death)
  11. Eternal Regret
Disk 2
  1. When I Am Silent (The Wind Of Voices)
  2. Silent Sorrow
  3. From A Whisper To A Scream (spoken biography by David DeFeis)


Utgitt 2010 Format 2CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Virgin Steele
Label Steamhammer/SPV Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 308430