The Black Swan (CD)

Story Of The Year

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Chose Your Fate
  2. Wake Up
  3. Chose Your Fate
  4. Tell Me
  5. Angel In The Swamp
  6. The Black Swan
  7. Message To The World
  8. Apathy Is A Deathwish
  9. We´re Not Going To Make It
  10. Cannonball
  11. Terrified
  12. Carl Sagan Interlude
  13. Welcome To Our New War



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Story Of The Year
Label Epitaph Leverandør Import
Bestillingsnummer EPT86928.2