The Blacksheeps (CD)

The Blacksheeps

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Først tok de MGP Jr. med storm og vant en suveren seier både her hjemme og i den nordiske finalen, så ble de A-listet av P3, før de vant kritikernes hjerter ("Oro Jaska, Beana" ble stemt fram av 45 norsk kritikere til "årets single 2008" i Dagsavisen og vant også Spellemann) - og her er endelig debutalbumet, enkelt og greit kalt The Blacksheeps.

De leverer en serie sterke rockelåter, inkludert selvsagt "Oro Jaska, Beana" og bandets andre single, kom-ut-av-skapet-hit'en "Edwin" - pluss Herman's Hermits-coveren "No Milk Today", som de gjorde i forbindelse med en reklamekampanje for Tine. Det er en ekstremt talentfull gjeng, men vi må jo spesielt trekke fram vokalist Agnete Johnsen - for et trøkk hun har i den unge stemmen sin! Og trøkk er hva musikken deres trenger. Dette er rett-fram vokal-gitar-bass-trommer rock uten noe mikkmakk. Dette er musikk man kanskje kan forvente å finne på en arbeiderklassebar i Brooklyn, fremført av punka øldrikkere, ikke av 15/16-åringer fra Nesseby kommune i Finnmark.

The Blacksheeps er en liten sensasjon, intet mindre.

Sporliste

 1. Punk Revolution
 2. Nightmare
 3. Edwin
 4. Rain In Aarhus
 5. Bak skyen
 6. Mama's Boy
 7. Tales From The Forest
 8. No Milk Today
 9. Bright As The Sun
 10. Cansellation
 11. Oro jaska, beana
 12. Gold Lion - (bonus track, live)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Blacksheeps
Label MBN Leverandør Cameloso AS (ESS Engros AS)
Bestillingsnummer N500952

Anmeldelser