The Bluegrass Album Vol. 2 (CD)

The Bluegrass Album Band

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Your Love Is Like A Flower
  2. We May Meet Again Someday
  3. Take Me In The Lifeboat
  4. Sittin´ Alone In The Moonlight
  5. Back To The Cross
  6. Just When I Needed You
  7. One Tear
  8. Ocean Of Diamonds
  9. Is It Too Late Now
  10. So Happy I´ll Be
  11. Don´t This Road Look Rough And Rocky
  12. I´ll Never Shed Another Tear


Utgitt 1982 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Jerry Douglas, The Bluegrass Album Band, Tony Rice
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP610164.2