The Bluegrass Album Vol. 3 - California Connection (CD)

The Bluegrass Album Band

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Devil in Disguise
  2. Letter From My Darlin´
  3. A Hundred Years From Now
  4. Unfaithful One
  5. Down The Road
  6. I´d Rather Be Alone
  7. Big Spike Hammer
  8. Please Search Your Heart
  9. Hey Lonesome
  10. I´m Waiting to Hear You Call Me Darlin´
  11. Wall Around Your Heart
  12. Come Back Darlin´


Utgitt 1983 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Jerry Douglas, The Bluegrass Album Band, Tony Rice
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP610180.2