The Bluegrass Album Vol. 5 - Sweet Sunny South (CD)

The Bluegrass Album Band

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Rock Hearts
  2. Big Black Train
  3. Thinking About You
  4. Out in The Cold World
  5. On the Old Kentucky Shore
  6. Preaching Praying Singing
  7. Someone Took My Place With You
  8. Foggy Mountain Rock
  9. My Home´s Across the Blue Ridge Mountains
  10. Along About Daybreak
  11. Sweet Sunny South


Utgitt 1989 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Jerry Douglas, The Bluegrass Album Band, Tony Rice
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP610240.2