The Bluegrass Compact Disc Vol. 2 (CD)

The Bluegrass Album Band

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Your Love Is Like A Flower
  2. Gonna Settle Down
  3. Toy Heart
  4. I´d Rather Be Alone
  5. Molly & Tenbrooks
  6. When You Are Lonely
  7. Somehow Tonight
  8. Don´t This Road Look Rough And Rocky
  9. Big Spike Hammer
  10. Letter From My Darlin´
  11. So Happy I´ll Be
  12. I´m Waiting to Hear You Call Me Darlin´
  13. Just When I Needed You
  14. Hey Lonesome
  15. Down The Road
  16. Please Search Your Heart
  17. Lonesome Wind Blues
  18. Come Back Darlin´
  19. Nobody Loves Me
  20. Pain In My Heart
  21. River Of Death


Utgitt 1987 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Jerry Douglas, The Bluegrass Album Band, Tony Rice
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP611516.2