The Bluegrass Compact Disc (CD)

The Bluegrass Album Band

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Blue Ridge Cabin Home
  2. I Believe in You Darling
  3. A Hundred Years from Now
  4. On My Way Back to the Old Home
  5. Cora Is Gone
  6. The Old Home Town
  7. Take Me in the Lifeboat
  8. Sitting Alone in the Moonlight
  9. Head Over Heels
  10. Ocean of Diamonds
  11. I´ll Never Shed Another Tear
  12. Unfaithful One
  13. Is It Too Late Now
  14. Chalk Up Another One
  15. One Tear
  16. Cheyenne
  17. Devil in Disguise
  18. Age
  19. Talk It All Over With Him
  20. Model Church


Utgitt 1986 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Jerry Douglas, The Bluegrass Album Band, Tony Rice
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP611502.2