The Bluegrass Diaries (CD)

Jim Lauderdale

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. This Is The Last Time I´m Ever Gonna Hurt
  2. All Roads Lead Back To You
  3. I Wanted To Believe
  4. Looking For A Good Place To Land
  5. Can We Find Forgiveness
  6. Chances
  7. One Blue Mule
  8. Are You Having Second Thoughts
  9. My Somewhere Just Got Here
  10. It´s Such A Long Journey Home
  11. Ain´t No Way To Run


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Jim Lauderdale
Label Yep Roc Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer YEP2158