The Blueprint (CD)

Jay-Z

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Med The Blueprint ble det offisielt. Jay-Z kronet seg selv som kongen av rap, med et poetisk mesterverk som la grunnlaget for alle dem som dukket opp i kjølvannet av ham. Og for å gjøre ting enda verre for konkurrentene var beatsa han rimer over her noen av de ypperste hip hop-en hadde bydd på siden salige Notorious B.I.G. for alltid endret sjangerens spilleregler. Og om det skulle være noen tvil: The Blueprint står fortsatt som en påle.

Jay-Z etterlater ingen tvil om ambisjonene, og innleder albumet med en selvsikker "The Ruler's Back". Derfra og ut gruser han alle haters, proklamerer sin kjærlighet for kvinner - alle kvinner - i "Girls, Girls, Girls", beskriver hverdagen i New York på fabelaktige "Heart Of The City (Ain't No Love)" (med den uforglemmelige observasjonen "sensitive thugs / y'all need hugs") og skinner så sterkt på egenhånd at den eneste gjesten det har blitt plass til er Eminem på "Renegade".

The Blueprint er et sjangerdefinerende album som gir resolutt svar på tiltale til dem som måtte våge å trekke mannens ikoniske status i tvil. Vi bøyer oss i støvet.

Sporliste

 1. The Ruler's Back
 2. Takeover
 3. IZZO (H.O.V.A.)
 4. Girls, Girls, Girls
 5. Jigga That Nigga
 6. U Don't Know
 7. Hola' Hovito
 8. Heart Of The City (Ain't No Love)
 9. Never Change
 10. Song Cry
 11. All I Need
 12. Renegade feat. Eminem
 13. Blueprint (Momma Loves Me)
 14. Lyrical Exercise (bonus track)
 15. Trying Girls Out (bonus track - unlisted)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall spor 15
Artist Jay-Z Label Def Jam
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5863962

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i