The Blues Came Callin' (CD)

Walter Trout

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Wastin' Away
  2. The World Is Goin' Crazy (And So Am I)
  3. The Bottom Of The River
  4. Take A Little Time
  5. The Whale Have Swallowed Me
  6. Willie
  7. Mayall's Piano Boogie
  8. Born In The City
  9. Tight Shoes
  10. The Blues Came Callin'
  11. Hard Time
  12. Nobody Moves Me Like You Do


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Walter Trout
Label Provogue/Mascot Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0819873010951