The Body, The Blood, The Machine (CD)

The Thermals

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Here´s Your Future
  2. I Might Need You To Kill
  3. Ear For Baby, An
  4. Pillar Of Salt, A
  5. Returning To The Fold
  6. Test Pattern
  7. St. Rosa And The Swallows
  8. Back To The Sea
  9. Power Doesn´t Run On Nothing
  10. I Hold The Sound


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist The Thermals
Label Sub Pop Leverandør Import
Bestillingsnummer SUB703.2