The Bonnie Raitt Collection (CD)

Bonnie Raitt

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Finest Lovin' Man - (edit)
  2. Give It Up Or Let Me Go
  3. Women Be Wise - (live duet w/Sippie Wallace)
  4. Under The Falling Sky
  5. Love Me Like A Man
  6. Love Has No Pride
  7. I Feel The Same
  8. Guilty
  9. Angel From Montgomery -(live with John Prine)
  10. What Is Success
  11. My First Night Alone Without You
  12. Sugar Mama
  13. Louise
  14. About To Make Me Leave Home
  15. Runaway
  16. Glow, The
  17. Goin' Wild For You Baby
  18. Willya Wontcha
  19. True Love Is Hard To Find - (edit)
  20. No Way To Treat A Lady



Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Bonnie Raitt
Label Warner Bros. Bestillingsnummer 0075992624220