The Book Of Chet (CD)

Luciana Souza

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. The Thrill Is Gone
  2. Forgetful
  3. He Was Too Good To Me
  4. I Get Along Without You Very Well
  5. Oh You Crazy Moon
  6. The Touch of Your Lips
  7. The Very Thought of You
  8. I Fall In Love Too Easily
  9. I Don´t Stand a Ghost of a Chance With You
  10. You Go To My Head


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Luciana Souza
Label Sunnyside Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer SSC1316