The Bootleg Series Vol. 4: Live 1966 - The Royal Albert Hall Concert Deluxe Edition (2CD)

Bob Dylan

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. She Belongs To Me
  2. Fourth Time Around
  3. Visions Of Johanna
  4. It's All Over Now, Baby Blue
  5. Desolation Row
  6. Just Like A Woman
  7. Mr. Tambourine Man
Disk 2
  1. Tell Me, Momma
  2. I Don't Believe You (She Acts Like We Never Have Met)
  3. Baby, Let Me Follow You Down
  4. Just Like Tom Thumb's Blues
  5. Leopard-Skin Pill-Box Hat
  6. One Too Many Mornings
  7. Ballad Of A Thin Man
  8. Like A Rolling Stone



Utgitt 1998 Format 2CD
Sjanger Rock Antall spor 15
Artist Bob Dylan Label Columbia/Legacy
Leverandør Import Bestillingsnummer SNY65759.2