The Bottom Of The Bottle / Confessions Of A Broken Man (CD)

Porter Wagoner

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Wino
  2. Daddy And The Wine
  3. Swinging Doors
  4. The Bottom Of The Bottle
  5. In The Shadows Of The Wine
  6. She Burnt The Little Roadside Tavern Down
  7. The Bottle Let Me Down
  8. One Dime For The Wine
  9. Wine
  10. Turn The Juke Box Up Louder
  11. I Threw Away The Rose
  12. Bottle, Bottle
  13. Men With Broken Hearts
  14. I Just Came To Smell The Flowers
  15. May You Never Be Alone
  16. Skid Row Joe
  17. Take Me Back And Try Me One More Time
  18. How Far Can I Go?
  19. I’m A Long Way From Home
  20. Confessions Of A Broken Man
  21. My Tears Are Overdue
  22. I’ve Been Down That Road Before
  23. Thy Burdens Are Greater Than Mine
  24. My Last Two Tens
  25. Banks Of The Ohio
  26. Sing Me Back Home
  27. The Silent Kind
  28. The Alley
  29. Mama
  30. I Judged A Man
  31. When I Drink My Wine


Utgitt 1968 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 31 Artist Porter Wagoner
Label Omni Leverandør Import
Bestillingsnummer OMNI173.2