The Breaks Vol. 1 (CD)

J. Sands (Lone Catalysts)

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Intro
  2. Manifest
  3. Ode To J. Sands
  4. Stealing And Rhyming
  5. N.A.B.'s (featuring D.L., Scales, And Ree)
  6. Leave It Alone (featuring DJ Donsville)
  7. Brains (featuring J Rawls)
  8. In Jail (featuring Dante)
  9. Whatever (featuring Rashad And P.A. From The 3rd)
  10. Too Much P##y
  11. Dirty Dick
  12. Reminiscing Apache
  13. Times We Chill (featuring L.G. And Caleesh)
  14. Love 'Sincerely Yours' (featuring Lord Grand)
  15. Baby Your Mine Outro
  16. Going Way Back
  17. Emcees And Rappers
  18. Interlude Violator


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 18 Artist J. Sands (Lone Catalysts)
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BUKA9.2