The Buck Owens Collection (1959-1990) (3CD)

Buck Owens

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Second Fiddle
  2. Under Your Spell Again
  3. Above And Beyond
  4. Excuse Me (I Think I´ve Got A Heartache)
  5. Foolin Around
  6. Loose Talk - (with Rose Maddox)
  7. Mental Cruelty - (with Rose Maddox)
  8. Under The Influence Of Love
  9. Nobody´s Fool But Yours
  10. Save The Last Dance For Me
  11. Kickin Our Hearts Around
  12. You´re For Me
  13. Act Naturally
  14. Love´s Gonna Live Here
  15. My Heart Skips A Beat
  16. Together Again
  17. Close Up The Honky Tonks
  18. Hello Trouble
  19. A-11
  20. I Don´t Care (Just As Long As You Love Me)
  21. Buck´s Polka
Disk 2
  1. I´ve Got A Tiger By The Tail
  2. Cryin Time
  3. Memphis
  4. Before You Go
  5. Only You (Can Break My Heart)
  6. Gonna Have Love
  7. Buckaroo
  8. Waitin´ In Your Welfare Line
  9. Dust On Mother´s Bible
  10. Think Of Me
  11. Open Up Your Heart
  12. Sam´s Place
  13. Your Tender Loving Care
  14. It Takes People Like You (To Make People Like Me)
  15. How Long Will My Baby Be Gone
  16. Sweet Rosie Jones
  17. Let The World Keep On A Turnin´ - (with Buddy Alan)
  18. I´ve Got You On My Mind Again
  19. Who´s Gonna Mow Your Grass
  20. Johnny B. Goode
Disk 3
  1. Tall Dark Stranger
  2. Big In Vegas
  3. We´re Gonna Get Together - (with Susan Raye)
  4. Kansas City Song, The
  5. Great White Horse, The - (with Susan Raye)
  6. I Wouldn´t Live In New York City (If They Gave Me The Whole Dang Town)
  7. Bridge Over Troubled Water
  8. Ruby (Are You Mad)
  9. Rollin´ In My Sweet Baby´s Arms
  10. I´ll Still Be Waiting For You
  11. Made In Japan
  12. You Ain´t Gonna Have Ol´ Buck To Kick Around No More
  13. Ain´t It Amazing Gracie
  14. Streets Of Bakersfield
  15. Big Game Hunter
  16. On The Cover Of The Music City News
  17. Monster´s Holiday (It´s A)
  18. Play Together Again Again -(with Emmylou Harris)
  19. Streets Of Bakersfield - (with Dwight Yoakam)
  20. Hot Dog
  21. Act Naturally - (with Ringo Starr)


Utgitt 1992 Format 3CD
Sjanger Country Antall spor 62
Artist Buck Owens Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RHI71016.2