The Byrds Play The Songs Of Bob Dylan (CD)

The Byrds

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. All I Really Want to Do
  2. Chimes of Freedom
  3. It´s All over Now, Baby Blue
  4. Lay Down Your Weary Tune
  5. Lay Lady Lay
  6. Mr. Tambourine Man
  7. My Back Pages
  8. Nothing Was Delivered
  9. Positively 4th Street (live)
  10. Spanish Harlem Incident
  11. The Times They Are A-Changin´
  12. This Wheel´s on Fire
  13. You Ain´t Going Nowhere
  14. It´s Alright Ma (I´m Only Bleeding) (live)
  15. Just Like a Woman
  16. Lay Lady Lay (alternate version)
  17. The Times They Are A-Changin´ (Early version)
  18. Mr. Tambourine Man (live)
  19. Chimes Of Freedom (live)
  20. Paths Of Victory



Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 20
Artist The Byrds Label Sony Music
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK723612.2