The Capitol Years (2CD)

Dean Martin

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Memories Are Made Of This
  2. Powder Your Face With Sunshine (Smile! Smile! Smile!)
  3. You Was - (with Peggy Lee)
  4. Dreamy Old New England Moon - (with Paul Weston)
  5. I´m Gonna Paper All My Walls With Your Love Letters
  6. I´ll Always Love You (Day After Day)
  7. Solitaire
  8. Night Train To Memphis
  9. Pretty As A Picture
  10. Oh Marie
  11. You Belong To Me
  12. Susan - (previously unreleased)
  13. Peanut Vendor, The - (previously unreleased)
  14. I´m Yours
  15. That´s Amore
  16. I´d Cry Like A Baby - (previously unreleased)
  17. Hey Brother, Pour The Wine
  18. Every Street´s A Boulevard (In Old New York) - (previously unreleased)
  19. I´ll Gladly Make The Same Mistake
  20. Open Up The Dog House (Two Cats Are Coming In) - (with Nat King Cole)
Disk 2
  1. Carolina In The Morning
  2. In Napoli
  3. Innamorata
  4. I´m Gonna Steal You Away - (with The Nuggets)
  5. Only Trust Your Heart
  6. Beau James
  7. Good Mornin´ Life
  8. Return To Me
  9. It´s 1200 Miles From Palm Springs To Texas - (previously unreleased)
  10. Volare (Nel Blu Di Pinto Di Blu)
  11. On An Evening In Roma - (stereo version)
  12. All I Do Is Dream Of You
  13. Meldey: You Made Me Love You (I Didn´t Want To Do It) / It Had To Be You / I´m In Love With You / I´m Gonna Sit Right Down (And Write Myself A Letter)
  14. My Guiding Star - (previously unreleased)
  15. Until The Real Thing Comes Along
  16. Ain´t That A Kick In The Head
  17. Just In Time
  18. Be An Angel - (previously unreleased, stereo)
  19. Non Dimenticar
  20. Somebody Loves You - (stereo)



Utgitt 1996 Format 2CD
Sjanger Pop Antall spor 40
Artist Dean Martin Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CAP98409.2