The Carnegie Hall Concert (CD)

Buck Owens

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Introduction By Lee Arnold
  2. Act Naturally
  3. Together Again
  4. Love´s Gonna Live Here
  5. In The Palm Of Your Hand / Cryin´ Time / Don´t Let Her Know / Only You (Can Break My Heart)
  6. I Don´t Care (Just As Long As You Love Me) / My Heart Skips A Beat / Gonna Have Love
  7. Buck Talks To The Audience
  8. Waitin´ In Your Welfare Line
  9. Buck Introduces The Band
  10. Buckaroo
  11. Streets Of Laredo, The
  12. I´ve Got A Tiger By The Tail
  13. Fun ´N´ Games With Don And Doyle
  14. Twist And Shout
  15. Under Your Spell Again / Above And Beyond / Excuse Me (I Think I´ve Got A Headache) / Foolin´ Aro...
  16. Buck´s Closing Remarks


Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Buck Owens
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SUZ11090.2