The Carter Family: 1927-1934 (5CD)

The Carter Family

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Bury Me Under The Weeping Willow
  2. Little Log Cabin By The Sea
  3. Poor Orphan Child
  4. Storms Are On The Ocean
  5. Single Girl Married Girl
  6. Wandering Boy
  7. Meet Me By The Moonlight Alone
  8. Little Darling Pal Of Mine
  9. Keep On The Sunny Side
  10. Anchored In Love
  11. John Hardy Was A Desperate Little Man
  12. I Ain't Goin' To Work Tomorrow
  13. Will You Miss Me When I'm Gone
  14. River Of Jordan
  15. Chewing Gum
  16. Wildwood Flower
  17. I Have No-One To Love Me (But The Sailor On The Deep Blue Se
  18. Forsaken Love
  19. Sweet Fern
  20. My Clinch Mountain Home
  21. God Gave Noah The Rainbow Sign
  22. I'm Thinking Tonight Of My Blue Eyes
  23. Little Moses
  24. Lulu Wall
  25. Grave On The Green Hillside
Disk 2
  1. Don't Forget This Song
  2. Foggy Mountain Top
  3. Bring Back My Blue-Eyed Boy To Me
  4. Diamonds In The Rough
  5. Engine One Forty Three
  6. Homestead On The Farm
  7. Cyclone Of Rye Cove
  8. Motherless Children
  9. When The Roses Bloom In Dixieland
  10. No Telephone In Heaven
  11. Western Hobo
  12. Carter's Blues
  13. Wabash Cannonball
  14. Distant Land To Rome
  15. Jimmie Brown The Newsboy
  16. Kitty Waltz
  17. Fond Affection
  18. Cannonball
  19. Lover's Farewell
  20. There's Someone Awaiting For Me
  21. Little Log Hut In The Lane
  22. When The Springtime Comes Again
  23. When The World's On Fire
  24. I Have An Aged Mother
  25. Dying Soldier
  26. Worried Man Blues
Disk 3
  1. Lonesome Valley
  2. On The Rock Where Moses Stood
  3. Room In Heaven For Me
  4. Lonesome Pine Special
  5. No More The Moon Shines On Lorena
  6. On My Way To Canaan's Land
  7. Where Shall I Be
  8. Sow 'Em On The Mountain
  9. Darling Nellie Across The Sea
  10. Birds Were Singing Of You
  11. Weary Prodigal Son
  12. My Old Cottage Home
  13. When I'm Gone
  14. Sunshine In The Mountains
  15. Let The Church Roll On
  16. Lonesome For You
  17. Can't Feel At Home
  18. Why There's A Tear In My Eye
  19. Wonderful City
  20. Jimmie Rodgers Visits The Carter Family
  21. Carter Family And Jimmie Rodgers In Texas
  22. Amid The Green Fields Of Virginia
  23. Happiest Days Of All
  24. Picture On The Wall
  25. Amber Tresses
Disk 4
  1. I Never Loved But One
  2. Tell Me That You Love Me
  3. Where We'll Never Grow Old
  4. We Will March Through The Streets Of The City
  5. Sweet As The Flowers In Maytime
  6. Will The Roses Bloom In Heaven
  7. My Little Home In Tennessee
  8. Sun Of The Soul
  9. If One Won't Another One Will
  10. Broken Hearted Love
  11. Two Sweethearts
  12. Winding Stream
  13. I Wouldn't Mind Dying
  14. Spirit Of Love Watches Over Me
  15. Church In The Wildwood
  16. Give Me Roses While I Live
  17. I Will Never Marry
  18. On The Sea Of Galilee
  19. Home By The Sea
  20. I Loved You Better Than You Knew
  21. This Is Like Heaven To Me
  22. See That My Grave Is Kept Green
  23. Over The Garden Wall
  24. Gold Watch And Chain
  25. Will My Mother Know Me There
Disk 5
  1. On A Hill Lone And Gray
  2. Cowboy Jack
  3. I'll Be All Smiles Tonight
  4. Away Out On The Old Saint Sabbath
  5. Happy Or Lonesome
  6. One Little Word
  7. Darling Daisies
  8. East Virginia Blues
  9. Lovers Return
  10. It'll Aggravate Your Soul
  11. Hello Central Give Me Heaven
  12. I'm Working On A Building
  13. You've Been Fooling Me Baby
  14. Longing For Old Virginia
  15. March Winds Gonna Blow My Blues All Away
  16. There'll Be Joy Joy Joy
  17. Are You Tired Of Me My Darling
  18. My Heart's Tonight In Texas
  19. There's No Hiding Place Down Here
  20. Cowboy's Wild Song To His Herd
  21. Evening Bells Are Ringing
  22. Mountains Of Tennessee
  23. I'll Be Home Someday
  24. Faded Coat Of Blue
  25. Sailor Boy


Utgitt 2002 Format 5CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 126 Artist The Carter Family
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer JSP7701.2