The Christian Life - The Definitive Louvin Brothers (4CD)

The Louvin Brothers

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. My Love Song Of You
  2. The 'Get Acquainted' Waltz
  3. The Weapon Of Prayer
  4. They've Got The Church Outnumbered
  5. Do You Live What You Preach
  6. You'll Be Rewarded Over There
  7. I'll Live With God (To Die No More)
  8. Robe Of White
  9. The Great Atomic Power
  10. Insured Beyond The Grave
  11. The Gospel Way
  12. The Sons And Daughters Of God
  13. The Family Who Prays (Shall Never Part)
  14. Last Chance To Pray
  15. Nearer My God To Thee
  16. I Can't Say No
  17. When I Stop Dreaming
  18. Pitfall
  19. Memories And Tears
  20. Don't Laugh
  21. I Don't Believe You've Met My Baby
  22. Hoping That You're Hoping
  23. I'll Be All Smiles Tonight
  24. In The Pines
  25. What Is Home Without Love
  26. Mary Of The Wild Moor
  27. Knoxville Girl
  28. Kentucky
Disk 2
  1. Katie Dear
  2. My Brother's Will
  3. Take The News To Mother
  4. Let Her Go, God Bless Her
  5. A Tiny Broken Heart
  6. Alabama
  7. Plenty Of Everything But You
  8. Cash On The Barrelhead
  9. You're Running Wild
  10. I Won't Have To Cross Jordan Alone
  11. Praying
  12. Wait A Little Longer Please Jesus
  13. This Little Light Of Mine
  14. I Steal Away And Pray
  15. There's No Excuse
  16. Are You Washed In The Blood
  17. Lord, I'm Coming Home
  18. Thankful
  19. Take Me Back Into Your Heart
  20. Here Today And Gone Tomorrow
  21. We Could
  22. Tennessee Waltz
  23. Too Late
  24. Are You Teasing Me
  25. Nobody's Darling But Mine
  26. Don't Let Your Sweet Love Die
  27. I Wonder Where You Are Tonight
  28. Why Not Confess
Disk 3
  1. Making Believe
  2. Have I Stayed Away Too Long
  3. Call Me
  4. Dog Sled
  5. When I Loved You
  6. My Baby's Gone
  7. Are You Wasting My Time
  8. Curly Headed Baby
  9. I Wish It Had Been A Dream
  10. While You're Cheatin' On Me
  11. If I Could Only Win Your Love
  12. You're Learning
  13. Today
  14. My Heart Was Trampled On The Street
  15. Send Me The Pillow That You Dream On
  16. On My Way To The Show
  17. Read What's In My Heart
  18. Red Hen Hop
  19. She Will Get Lonesome
  20. I Wonder If You Know
  21. Blue
  22. The Angels Rejoiced Last Night
  23. Dying From Home, And Lost
  24. Satan's Jeweled Crown
  25. The River Of Jordan
  26. I'm Ready To Go Home
  27. The Kneeling Drunkard's Plea
  28. Satan Is Real
Disk 4
  1. The Christian Life
  2. Are You Afraid To Die
  3. He Can Be Found
  4. There's A Higher Power
  5. The Drunkard's Doom
  6. The Last Old Shovel
  7. Midnight Special
  8. Brown's Ferry Blues
  9. Southern Moon
  10. Sand Mountain Blues
  11. Nashville Blues
  12. Blues Stay Away From Me
  13. When It's Time For The Whippoorwill To Sing
  14. Put Me On The Trail To Carolina
  15. Freight Train
  16. Weary Lonesome Blues
  17. Gonna Lay Down My Old Guitar
  18. I Love You Best Of All
  19. How's The World Treating You?
  20. I Died For The Red, White And Blue
  21. Searching For A Soldier's Grave
  22. At Mail Call Today
  23. A Soldier's Last Letter
  24. There's A Star Spangled Banner Waving
  25. There's A Grave In The Wave Of The Ocean
  26. Mother, I Thank You For The Bible You Gave
  27. A Seaman's Girl
  28. Must You Throw Dirt In My Face


Utgitt 2013 Format 4CD
Sjanger Country Antall disker 4
Antall spor 112 Artist The Louvin Brothers
Label Proper Box Bestillingsnummer PROPERBOX175