The Christmas Collection (CD)

Amy Grant

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Jingle Bells
  2. It´s The Most Wonderful Time Of The Year
  3. I Need A Silent Night
  4. Winter Wonderland
  5. Baby, It´s Christmas
  6. Sleigh Ride
  7. Count Your Blessings
  8. Hark! The Herald Angels Sing
  9. Silent Night
  10. Breath Of Heaven (Mary´s Song)
  11. Joy To The World / For Unto Us A Child Is Born
  12. Grown-Up Christmas List
  13. Rockin´ Around The Christmas Tree
  14. Tennessee Christmas
  15. Christmas To Remember, A
  16. O Come All Ye Faithful
  17. Mighty Fortress / Angels We Have Heard On High, A
  18. Have Yourself A Merry Little Christmas



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Amy Grant
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SPAW13781C.2