The Classic Concert Live (Remastered) (CD)

Mel Tormé / Gerry Mulligan / George Shearing

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I've Heard That Song Before
  2. I Sent For You Yesterday And Here You Come Today
  3. Jeru
  4. Don't Get Around Much Anymore/Just Squeeze Me (But Don't Tea
  5. What Are You Doing The Rest Of Your Life
  6. Walkin' Shoes
  7. 'Round Midnight
  8. Line For Lyons
  9. Talk
  10. Wave/Agua De Beber
  11. Blues In The Night
  12. Song Is Ended (But The Melody Lingers On)
  13. Lady Be Good



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Mel Tormé / Gerry Mulligan / George Shearing
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer COJ2227.2