The Classic Sound Of The Roomates (CD)

The Roomates

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. On A Night Like This
  2. Oh Rose Marie
  3. There's No Moon Out Tonight
  4. Tell Me
  5. My Own True Love
  6. He's Gotta Go Now
  7. My Heart Stood Still (a cappella)
  8. Prince Of Players
  9. Is There A Chance
  10. Skyline Of Manhattan
  11. Down In My Heart
  12. I Don't Care
  13. Sandrine Rosemarie
  14. Joanne
  15. Wonderful Girl
  16. No One Really Knows
  17. Smoke Gets In Your Eyes (a cappella/stereo version)
  18. Anna My Love
  19. Maureen (stereo version)
  20. Twinkle Lullabye
  21. There's A Moon Out Tonight (stereo version)
  22. I Want A Little Girl
  23. New York's Crying
  24. Can't Help Falling In Love



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 24 Artist The Roomates
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1024


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende