The Cole Porter Mix (CD)

Patricia Barber

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Easy To Love
  2. I Wait For Late Afternoon And You
  3. I Get A Kick Out Of You
  4. You´re The Top
  5. Just One Of Those Things
  6. Snow
  7. C´est Magnifique
  8. Get Out Of Town
  9. I Concentrate On You
  10. In The Still Of The Night
  11. What Is This Thing Called Love?
  12. Miss Otis Regrets
  13. New Year´s Eve Song



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Patricia Barber
Label Blue Note Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 5099950146826