The Collection (2CD)

Bonnie Tyler

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Total Eclipse of the Heart
  2. Holding Out for a Hero
  3. Faster Than the Speed of Night
  4. Take Me Back
  5. Loving You's a Dirty Job (But Somebody's Gotta Do It)
  6. Have You Ever Seen the Rain?
  7. Straight from the Heart
  8. If You Were a Woman (And I Was a Man)
  9. Here She Comes
  10. Rebel Without a Clue
  11. Time
  12. Get Out of My Head
  13. Gonna Get Better
  14. Goodbye to the Island
Disk 2
  1. A Rockin' Good Way (To Mess Around and Fall in Love)
  2. Band of Gold
  3. Hide Your Heart
  4. The Best
  5. Getting So Excited
  6. No Way to Treat a Lady
  7. Save Up All Your Tears
  8. Goin' Through the Motions
  9. Before This Night Is Through
  10. I'm Not Foolin'
  11. I Do It for You
  12. It's Not Enough
  13. Turtle Blues
  14. Under Suspicion
  15. Notes from America


Utgitt 2017 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 2
Antall spor 29 Artist Bonnie Tyler
Label Music Club Deluxe Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer MCDLX224