The Collection (3CD)

Robert Goulet

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. If Ever I Would Leave You (single version)
  2. Begin To Love
  3. This Is All I Ask
  4. Summer Sounds
  5. Real Live Girl
  6. What Kind Of Fool Am I (single version)
  7. My Love Forgive Me
  8. Autumn Leaves
  9. Ciao Compare (Breakfast At Tiffany's)
  10. Fortissimo
  11. Impossible Dream
  12. If I Ruled The World
  13. Take Me In Your Arms
  14. On A Clear Day
  15. Call Me Irresponsible
  16. Sunrise Sunset
  17. For Once In My Life
  18. Somewhere My Love
  19. Who Can I Turn To
  20. She Touched Me
Disk 2
  1. I Wish You Love
  2. You're Breaking My Heart
  3. Nearness Of You
  4. You're Nobody Till Somebody Loves You
  5. I'm A Fool To Want You
  6. As Time Goes By
  7. Time After Time
  8. My Ideal
  9. All I Do Is Dream Of You
  10. Didn't We
  11. Here In My Heart
  12. Time For Love
  13. Just Say I Love Her
  14. What Now My Love
  15. All Of Me
  16. Life Is Just A Bowl Of Cherries
  17. Wonderful World Of Love
  18. Mean To Me
  19. I'll Take Romance
  20. Out Of This World
Disk 3
  1. Come Back To Me
  2. I Never Got To Paris
  3. Make Someone Happy
  4. Smile
  5. Don't Blame Me
  6. All Of You
  7. Something's Gotta Give
  8. In The Still Of The Night
  9. Honey (I Miss You)
  10. They Say It's Wonderful - Day, Doris & Robert Goulet
  11. It's All In The Game
  12. Fall Of Love
  13. Man And A Woman
  14. Second Time Around
  15. This Year
  16. Invitation
  17. Laura
  18. Mon Amour Mon Amour
  19. Days Of Love
  20. Temptation


Utgitt 2004 Format 3CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 60 Artist Robert Goulet
Label Columbia/Legacy Leverandør Sony
Bestillingsnummer 5099751376620