The Collection (CD)

Johnny Cash

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Jackson
  2. It Ain´t Me, Babe
  3. ´Cause I Love You
  4. Fast Boat To Sydney
  5. What´d I Say
  6. I Got A Boy And His Name Is John
  7. Old Time Feeling
  8. One Way Rider
  9. No Need To Worry
  10. No, No, No
  11. Darlin´ Companion
  12. Long-Legged Guitar Pickin´ Man
  13. I Got A Woman
  14. The Wind Changes
  15. If I Were A Carpenter
  16. Oh, What A Good Thing We Had


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Johnny Cash, June Carter Cash & Johnny Cash
Label Camden Leverandør Import
Bestillingsnummer SNUK7618712.2