The Complete 1952-1957 Small Group Sessions (5CD)

Billie Holiday

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. East Of The Sun
  2. Blue Moon
  3. You Go To My Head
  4. You Turned The Tables On Me
  5. Easy To Love
  6. These Foolish Things
  7. I Only Have Eyes For You
  8. Solitude
  9. Everything I Have Is Yours
  10. Love For Sale
  11. Moonglow
  12. Tenderly
  13. If The Moon Turns Green
  14. Remember
  15. Autumn In New York
  16. My Man
  17. Lover, Come Back To Me
  18. Stormy Weather
  19. Yesterdays
  20. He's Funny That Way
  21. I Can't Face The Music
  22. How Deep Is The Ocean?
  23. What A Little Moonlight Can Do
  24. I Cried For You
Disk 2
  1. Love Me Or Leave Me
  2. P.S. I Love You
  3. Too Marvelous For Words
  4. Softly
  5. I Thought About You
  6. Willow Weep For Me
  7. Stormy Blues
  8. Say It Isn't So
  9. I've Got My Love To Keep Me Warm
  10. I Wished On The Moon
  11. Always
  12. Everything Happens To Me
  13. Do Nothin' Till You Hear From Me
  14. Ain't Misbehavin'
  15. I Don't Want To Cry Anymore
  16. Prelude To A Kiss
  17. I Don't Stand A Ghost Of A Chance With You
  18. When Your Lover Has Gone
  19. Gone With The Wind
Disk 3
  1. Please Don't Talk About Me When I'm Gone
  2. It Had To Be You
  3. Nice Work If You Can Get It
  4. Come Rain Or Come Shine
  5. I Gotta Right To Sing The Blues
  6. What's New?
  7. A Fine Romance
  8. I Hadn't Anyone Till You
  9. I Get A Kick Out Of You
  10. Everything I Have Is Yours (No. 2)
  11. Isn't This A Lovely Day?
  12. Trav'lin' Light
  13. I Must Have That Man!
  14. Some Other Spring
  15. Lady Sings The Blues
  16. Strange Fruit
  17. God Bless The Child
  18. Good Morning Heartache
  19. No Good Man
Disk 4
  1. Do Nothin' Till You Hear From Me (No. 2)
  2. Cheek To Cheek
  3. Ill Wind
  4. Speak Low
  5. We'll Be Together Again
  6. All Or Nothing At All
  7. Sophisticated Lady
  8. April In Paris
  9. I Wished On The Moon (No. 2)
  10. Moonlight In Vermont
  11. A Foggy Day
  12. I Didn't Know What Time It Was
  13. Just One Of Those Things
  14. Comes Love
  15. Day In, Day Out
  16. Darn That Dream
Disk 5
  1. But Not For Me
  2. Body And Soul
  3. Stars Fell On Alabama
  4. Say It Isn't So (No. 2)
  5. Love Is Here To Stay
  6. One For My Baby
  7. They Can't Take That Away From Me
  8. Embraceable You
  9. Let's Call The Whole Thing Off
  10. Gee, Baby, Ain't I Good To You
  11. Just Friends (Instrumental)
  12. Autumn In New York (Rare Alternate 78 Rpm Take)
  13. A Fine Romance (Alternate Take)
  14. Comes Love (Alternate Take)
  15. Fine And Mellow
  16. When Your Lover Has Gone (No. 2)
  17. Don't Explain


Utgitt 2013 Format 5CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 95 Artist Billie Holiday
Label Masterworks Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 707